28 Ιουνίου 2012

You are NOT alone . . .

Ουφ την πρόλαβα και την άλλη καρτούλα για την πρόκληση του Get Creative . . . Αυτή έχει βρει ήδη και παραλήπτη, ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο που τώρα τελευταία αισθάνεται λίγο μόνη ( χαρακτηριστικό της εποχής που ζούμε, δυστυχώς ) . Τελοσπάντων, ευχομαι η καρτούλα μου να της δώσει λίγο κουράγιο και να συνεχίσει να προσπαθεί για το καλύτερο . . .



Καλή συνέχεια ! ! !
Φιλιά ! ! !

11 σχόλια:

  1. Τελεια!!! Είναι πολύ χαριτομενη!!!!!!!!!
    Φιλιά καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστική!!!! Σίγουρα θα κάνει την παραλήπτρια να χαμογελάσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη!!!!η παραλήπτρια σίγουρα θα χαρεί!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sophia its a beautiful card and I'm sure it will cheer your friend uop, simple,stylish and beautifully crafted , thank you for sharing with us at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραία που βλέπουμε και πάλι τις πανέμορφες καρτούλες σου! Μου αρέσουν όχι μόνο γιατί χαίρεται το μάτι να τις βλέπει, αλλά και γιατί έχουν μία σκέψη ως προς το στήσιμο και το μήνυμα. Πολύ έξυπνο το πώς χειρίστηκες τα πουλάκια για να τονίσεις ότι η φίλη σου δεν είναι μόνη, είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψει την κάρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοφία μου είναι πανέμορφη! Μου αρέσει φοβερά το πως παίζεις με τα άσπρο και χρωματιστές πινελιές!! Και ο τρόπος που συνδύασες μήνυμα και εικόνα εκπληκτικός! Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μόνο που θα βλέπει αυτή την χαρούμενη καρτούλα θα νιώθει πολύ όμορφα!!!! Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative Σοφάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι σίγουρη πως θα της δώσει μεγάλη Χαρά..είναι πολύ γλυκιά!

    Φιλιά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταπληκτική!!! Ευφυέστατη - είπαμε έχω ένα κόλλημα με τις έξυπνες κατασκευές :):) - και πραγματικά ειμαι βέβαιη πως θα χαρεί παρα πολύ με την κάρτα σου! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπεροχα κ ονειρεμενα ειναι... με τετοια καρτουλα σιγουρα νιωθεις οτι σε αγαπαει ο αποστολεας... μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή